סובלת סובלת סובלת!!!

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

03/12/2020 | 14:25 | מאת: מיכל

היי דר שרון יש לי פחד מטורף /אובססיה שיפרצו לי לבית ויפגעו בי. אני גרה באיזור טוב מאוד, השכנים נחמדים. אבל לא מצליחה להשתחרר מזה אני פשוט עייפה נפשית!!! כל הזמן בודקת את מצבם של השכנים.. מנסה לבחון האם הם אנשים נחמדים וטובים שלא יפגעו בי. הבעיה שהמחשבה שלי לא רחוקה מהמציאות זה יכול לקרות וזה קורה כמעט בכל יום.... יודעת שגם אם אתקין סורגים יהיו לי מחשבות. גם אחרי טיפול בcbt אני לא מצליחה להשתחרר מזה. יש רגעים שהמחשבה לא מאיימת, ואני חיה בשלווה. אבל יש רגעים שאני מרגישה שאני ממש מתחרפנת וסובלת!! שוקלת להתחיל כדורים שישתיקו את זה. אני כל כך חסרת אונים ...

היי מיכל, זה נשמע שגם אחרי שעברת טיפול CBT את עדיין עושה הרבה טקסים (בודקת את מצבם של השכנים). כדי שהאובססיה תחלוף, את צריכה להפסיק את הטקסים. אם את עדיין לא שם, ממליצה לחזור לטיפול... כנראה שעדיין לא סיימת תהליך, או שהייתה נסיגה. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected]

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית