2 שאלות בבקשה..........

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

20/05/2020 | 19:00 | מאת: רעות

שלום דר מה שלומך? איזה עוד ספרים יכולים לעזור עם ocd? הספר "די לאובססיה" לא קיים ככ בחנויות ספרים. והם לדעתך כדורים טבעיים ( שמכילים בערך את אותך מרכיבים שיש בציפרלקס) יכולים לעזור עם ocd וחרדה? תודה מראש

היי רעות, אני ממליצה מאוד על הספר "להתגבר על מחשבות טורדניות", של פורדון וקלארק. הוא מתייחס גם למה שנקרא "OCD מחשבתי", שמתואר בספר "די לאובססיה" בקצרה בלבד. אגב, כמעט כל ספר שאינו זמין בחנויות כרגע, ניתן לרכישה באינטרנט. אני מניחה שבמונח "כדורים טבעיים" את מתכוונת לתכשירים על בסיס צמחי ללא מרשם. תכשירים אלה אינם באמת תרופות, ואינם מכילים מרכיבים שדומים לציפרלקס. אין להם שום יעילות בטיפול ב-OCD. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית