תרופות נוגדות דיכאון

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

21/01/2020 | 17:08 | מאת: רועי

אני בגיל חמישים, וסובל מדיכאון מז'ורי כבר מספר שנים. כמו כן מטופל בwell butrin. האם זה סביר שהתרופה גורמת לי להיות אכלן כפייתי?

היי רועי, תרופות נגד דיכאון יכולות לגרום לעלייה בתיאבון. עם זאת, אכילה "כפייתית" היא התנהגות, וככזו היא אינה יכולה להיגרם על ידי תרופות. התרופה רק גורמת לתחושה פיזית של תיאבון מוגבר. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית