חוסר אונים אבל ממש ממש

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/11/2019 | 16:04 | מאת: מורי

היי שרון אין רק לי זה יכול לקרות שאני יושבת רואה בפייס ונתקלת בכתבה של מישהי שמספקת שבגיל 39 תואר שני במשפטים עם שני ילדים עבודה מסווגת במשרד ראש הממשלה מקבלת התקף פסיכוטי בטוחה שהחיזבאלה רודפים אחרי ומאושפזת 3 חודשים במחלקה סגורה...וגם לא היה שאלות פילוסופיות על מהות החיים כמו שלי יש מאותו רגע אני כמו סהרורית מנותקת לחלוטין פחדים קשים לאיומים פשוט לא יודעת מה לעשות רועדת מפחד ומה שהיא מספרת על בהתקף זה בדיוק מה שעשיתי בחשיפה לפני כמה חודשים ואני מרגישה שגם לי עומד לקרות

היי מורי, אפשר להיתקל בהרבה כתבות על אנשים שסבלו מהתקף פסיכוטי. ממש אין טעם להיכנס ללחץ מכל כתבה כזו ולעשות ממנה עניין. באותה מידה אפשר לקרוא על אנשים שחלו בסרטן או עברו תאונות דרכים, זה שכיח יותר. עדיף לנסות לעבור הלאה, וגם לא לדבר על הנושא עם אחרים- ככל שלא נותנים לזה מקום ו"במה", כך זה נשכח יותר מהר. אני משוכנעת שבקרוב זה יתחלף בפחד אחר, אז אין טעם להתעכב על כך. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית