הפרעה טורדנית כפייתית

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

16/07/2019 | 04:39 | מאת: או סי די

היי,אני סובלת מאו סי די כבר כמה שנים..אני לא כל כך יכולה לטפל בזה כרגע עם אנשי מקצוע..יש לך אולי כמה עצות? אני אשמח מאוד..כי זה הדבר היחידי שיועיל לי כרגע

שלום לך, לא כתבת לי שאלה ספציפית, או מידע ספציפי לגבי הבעיה שלך פרט לעובדה שאת סובלת מ- OCD. זהו ספקטרום מאוד רחב של בעיות. אם תכתבי לי שאלה ספציפית, אוכל להתייחס יותר. בכל מקרה, את יכולה גם לקנות ספרי עזרה עצמית כמו "די לאובססיה" ו"להתגבר על מחשבות טורדניות". כמובן שאין תחליף לטיפול מסודר, שאם אין לך כסף לעבור אותו באופן פרטי את יכולה לנסות להתקבל למרפאת בריאות הנפש ציבורית הקרובה למקום מגורייך. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית