מחשבות טורדניות בנןגע לסיטואציות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

25/04/2019 | 17:39 | מאת: שירי

היי.הרבה זמן אני סובלת ממחשבות טורדניות, כל פעם בנןשא אחר שבו אני מנתחת כל מילה כל הברה כל הבעה שהיתה בסיטואציה מסויימת ואני משתגעת מזה.רוצה להשתחרר מזה לא לחשוב ככה אלא יותר קליל כמו רוב האנשים הצילווו

היי שירי, כדי להשתחרר מזה, יש צורך להפסיק את ההתנהגות הכפייתית, ממש בכוח. אני יודעת שלא תמיד פשוט לעשות זאת לבד, ולעתים קרובות צריך עזרה. את יכולה לקבל עזרה מקצועית כדי להפסיק את ההתנהגות הכפייתית, ועזרה כזו אפשר לקבל בטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT). הטיפול יכול לספק לך כלים להיגמל מההרגל הרע ולהפסיק אותו, כך שגם המחשבות יפחתו בהדרגה עם הפסקת ההתנהגות. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית