חרדות וכפות רגליים קרות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

22/04/2019 | 21:37 | מאת: סמיר אגא

עקב בעיות גב וכאבים מזה שנה. לאחרונה נוירולוג קבע שיש לי חרדה. כאב ראש-חולדה בשרירי הרגליים-כפות קרות ונימולים יום יום. נתנו לי רימוטיב אבל קניתי תרופה תרופה מחנות טבע נוטרי פן. יש לי גם כאבי בטן ואין תאבון לאוכל מה לעשות ?? איפה הפתרון ? מצב נפשי ירוד עקב כל זה אבקש תשובה ועזרה .

היי סמיר, קודם כל, תרופות "טבעיות" ללא מרשם בדרך כלל לא מועילות במצבים כאלה. אם התרופה שאתה מטופל בה לא עוזרת לך לאחר תקופה של כחודש פחות או יותר, אפשר להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בך לגבי יעילות התרופה. בכל מקרה, תרופות הן קו משני ולא ראשוני בטיפול בחרדה. חרדה היא בעיה פסיכולוגית, גם אם הביטוי שלה הוא מאוד פיזי. לכן, מומלץ מאוד לעבור טיפול פסיכולוגי בגישה קוגניטיבית התנהגותית (טיפול CBT). שתיתן לך כלים לפתור את הבעיה- וזו בהחלט בעיה פתירה, אם כל הסימפטומים הפיזיים שלך אכן נובעים מחרדה. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית