מחשבות שליליות שתקועות אותי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

21/04/2019 | 14:58 | מאת: ליאת

הרופא שלי החליט להוריד לי כדור שאני לוקחת. מאז שהוא הוריד לי את הכדור ובפרט גם אני חולה אני תקועה בבית עם מחשבות שליליות בלי סוף אפילו לליל סדר לא הלכתי יש לי הרבה עייפות אני בוכה הרבה האם זה רק שייך מהורדת הכדור? מה לעשות כדי לצאת ממחשבות שליליות מהלבד?

21/04/2019 | 14:59 | מאת: ליאת

אין לי אנרגיה ומצב רוח לשום דבר

היי ליאת, אני לא יודעת אילו תרופות את לוקחת ומה היה השינוי. בכל מקרה, קשה מאוד לדעת אם התחושה נובעת מהשינוי התרופתי, שכן יש גורמים נוספים שמתערבים- המצב הפיזי, החג והבדידות. אני חושבת שצריך קודם כל לתת לגוף להחלים, ולאפשר לעצמך לנוח. לא נורא אם מספר ימים לא תעשי דברים כפי שאת רגילה, זה טבעי וזה חלק מהמצב. אחרי שתרגישי יותר טוב, מומלץ לחזור לקשר עם אנשים, לראות אנשים כמה שיותר ולעסוק בדברים שאת אוהבת לעשות. אפשר לעשות פעילות גופנית, או לעשות משהו שאת אוהבת (טיול, תחביב וכו') או דברים שיגרמו לך להרגיש שאת עסוקה ופעילה (כמו לסדר ולנקות את הבית). חג שמח, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית