סובל מאוסידי קשה מהילדות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/03/2019 | 22:45 | מאת: שוקי

שלום אני סובל כנראה מאוסידי קשה מהילדות שלי ואני מנותק מהמציאות ומעצמי מאז שנולדתי אני מדבר מתוך ניתוק לא מרגיש נוח אם זה לא חווה את החיים לא את עצמי לא אנשים ולא מציאות לא מצליח לראות טלויזיה להקשיב למוזיקה אני כבר בן 21 מה עושים?

29/03/2019 | 22:46 | מאת: שוקי

לא מצליח אפילו לעשות טקסים

29/03/2019 | 22:52 | מאת: שוקי

תחושת ניתוק ושיתוק

היי שוקי, אני לא יודעת במה מתבטא ה- OCD שלך, אך מה שאתה מתאר נשמע כמו חוויה דיסוציאטיבית, כנראה דה-פרסונליזציה (כלומר, תחושת ניתוק מהעצמי או מהמציאות). כדאי לקבל עזרה מקצועית ולטפל בבעיה. חוויות דיסוציאטיביות נגרמות בדרך כלל כתוצאה מחרדה ו/או מחוויות טראומטיות שעברת, ואפשר לרדת לשורש העניין ולנסות לעזור. רצוי לפנות לטיפול פסיכולוגי קוגניטיבי התנהגותי (CBT). בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית