מחשבות שליליות טורדניות ורוצה לחזור לשגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

21/01/2019 | 06:39 | מאת: נילי

היי שרון. עד לפני שבועיים הייתי עיירנית תיפקדתי מחשבות חיוביות הכל היה בסדר. אני לא מטופלת עשיתי בדיקות דם לפני כמה ימים הכל תקין רק לפני כמה זמן יש לי בעיה של מחשבות שליליות לגבי העתיד גם בקשר למשפחתי אבא שלי במצב לא טוב ואני לא נשואה וגם פוטרתי מהעבודה ומאז אני עייפה באמצע היום שוכבת במיטה ישנה רוב היום שוקעת במחשבות שליליות יש לי עייפות יתר אשמח לדעת איך לחזור לשגרה למרות המצב הקשה של אבא וגם הפיטורין מהעבודה זה מוביל אותי לדכדוך אני פוחדת לאבד את אבא שלי פוחדת חס וחלילה ובכלל אני פוחדת מהעתיד אין לי כוחות לעשות ספורט כמו שעשיתי אני גם סובלת מקור בגוף אשמח לעצה מה עושים? הרופא אמר שזה חלק מגיל המעבר שוב הבדיקות דם תקינות לא היה לי את זה עד לפני כמה זמן. תודה רבה שרון

היי נילי, צר לי לשמוע שפוטרת מהעבודה שלך. כאשר לא עובדים ונמצאים ללא תעסוקה מספקת, האירועים השליליים בחיינו משפיעים יותר ואנחנו עלולים לשקוע במחשבות שליליות. לכן, מה שיכול לעזור לך מאוד הוא למצוא לעצמך תעסוקה: עבודה חדשה, התנדבות, חוגים, פעילויות שונות וכו'. יעזור גם להיפגש עם חברים, לדבר איתם הן על מה שמפריע והן על דברים אחרים, כדי לא לעסוק רק בשלילי כל הזמן. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית