שלום שרון !! בהקשר לשאלותיי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

02/11/2018 | 13:15 | מאת: אייל

שאלה אלייך.. בבקשה מה ההבדל המהותי וההשפעה של הלוסטרל שכעת העלתה לי ל 300 מ"ג . ואמרה לחכות כשבועיים . ואם חלילה לא יזור אז תתחיל לי עם הגילט. . כיום מה שאני הכי מוטרד וסובל זה מתחושות לחץ ענקיות לא יודע על מה ומהיכן הם באות אשמח לתגובתך. תודה רבה ושבת שלום

היי אייל, אני לא בטוחה שהבנתי את שאלתך. מדובר במינון גבוה יותר של התרופה, כלומר אם כמות נמוכה יותר של החומר לא עוזרת מספיק, מנסים כמות גדולה יותר. זה כמו שאם כדור אחד נגד כאבים לא עוזר לך, אתה יכול לקחת שניים ולפעמים זה יעיל יותר. אני לא יודעת ממה נובעות תחושות הלחץ שלך, שכן איני מכירה אותך וככל הנראה דרושה שיחה מעמיקה כדי לברר את מקורן. בכל מקרה, אין צורך לחשוב יותר מדי על הנושא התרופתי, כדאי להשאיר את זה לפסיכיאטרית ולסמוך על ניסיונה המקצועי. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

05/11/2018 | 21:37 | מאת: אייל

שלום שרון!!! אוליי זה רק באופן פסיכולוגי .. אבל חש ממש ממש מעט מעט התחלה של משו קטן שקורה . אך עדיין רחוק מלהרגיש טוב ממש . עשיתי ש.ביית על הגילקס ולדעתי היא לא תתאים לי כי היא גורמת להמון ת לוואיי מה שכבר יש לי משאר התרופות למשל עייפות וישנוניות . בפגישה הבאה עם הרופאה אני אומר לה זה . כעת בבקשה כיצד ניתן לברר מה ועל מה יושב תחושות הלחץ והאי שקט מהם אני סובל . תודה ולילה טוב

היי אייל, לכל תרופה יש רשימה ארוכה של תופעות לוואי. כשקוראים אותה, זה יכול להפחיד. אבל אצל כל אחד זה שונה. יכול להיות שתסבול רק מתופעה אחת או שתיים, ויכול להיות שלא תסבול מהן כלל. ניתן לברר ממה נובעות תחושות הלחץ בשיחה מעמיקה עם גורם מטפל, שיידע לשאול שאלות מכוונות. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית