לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

01/11/2018 | 08:47 | מאת: אנונימית

היי כבר כמה זמן שאני לא עובדת לא נשואה ללא האחים שלי נשואים עם ילדים אני לא זכיתי לזה גרה עם ההורים אין לי כרגע כסף לגור במקום אחר וכל בוקר אני קמה עצבנית עם מחשבות טורדניות שליליות על זה שאני מרגישה שכולם נגדי במיוחד משפחתי אין לי מושג למה המחשבה הזאת צצה לי כל בוקר במשך היום זה עובר אבל שאני קמה אני כל הזמן רבה עם ההורים שלי כאילו מין דחף לענות להם בעצבים מרוב מה שעברתי בעבר בנוסף לזה שאני לא עובדת. אני עברתי טיפולים אבל זה לא עשה לי טוב ושהיו מדברים איתי על טיפולים זה עוד יותר עיצבן אותי כיום הרופא משפחה אחראי על התרופות הוא עשה לי שינוי בתרופות ואמר שזה קצת יקח זמן עד שזה ישפיע בינתיים אני עצבנית עונה בעצבנות על כל דבר מין דחף כזה מחשבות שליליות שלא אוהבים אותי אני מודה שזה קצת רחמים עצמיים אבל זה מעצבן אותי במחשבות אני רוצה לעזור לעצמי לבד בלי טיפול אני גם קמה בלי מטרה בבוקר אני לא עושה את מה שאני אוהבת לעשות כל דבר קטן מעצבן אותי בגלל המחשבות השליליות שכולם נגדי אני יודעת שזה רק מחשבה אבל זה נכנס לי לראש ולא יוצא ואז יש לי גם דפיקות לב של עצבים אני בסך הכל בכללי כן יש לי את הכלים לעזור לעצמי אבל עכשיו אולי גם בגלל השינוי אני מרגישה שקשה לי לצאת מהמחשבות השליליות והמטרידות שכולם שונאים אותי כולם נגדי אני ממש רוצה לעזור לעצמי לבד לצאת מזה בלי עזרה טיפולית פסיכולוגית או פסיכיאטרית אשמח לעצה או טיפ קטן ואני באמת אודה לך עם תוכלי לתת לי איך לצאת מזה לבד ללא עזרה חיצונית איך לקום עם מטרה עם חיוך ושמחה אני ממש אשמח שרון ומאחלת לך סוף שבוע נפלא ויום נפלא ובאמת תודה על עצתך ותמיכתך אפילו עצה קטנה איך לצאת מזה לבד מהמחשבות האלה והעצבים האלה כל פעם שאני קמה בבוקר תודה

שלום לך, אפשר לומר שהתשובה נמצאת בגוף השאלה. את אומרת שאת קמה בלי מטרה בבוקר ולא עושה משהו שאת אוהבת ומספק לך תחושת משמעות. לכן, כדאי למצוא משהו כזה. עבודה, לימודים, התנדבות, חוג, או כל עשייה שאת אוהבת ומתחברת אליה, או לכל הפחות גורמת לך להרגיש שאת קמה בבוקר לעשייה. אני בטוחה שהרבה מהבעיות שמטרידות אותך כרגע יפחתו במידה רבה רק מעצם התעסוקה שתהיה לך. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית