סרוקסט 20 מג מינון לטיפול

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

31/10/2018 | 06:25 | מאת: אלי

היי שאלה נוספת בטיפול ocd מחשבתי ללא טקסים אני נוטל 20 מג סרוקסט אם החריף לי הocd האם זה מספיק רק 20ל מג סרןקסט?

היי אלי, למיטב ידיעתי, 20 מ"ג הנם כדור אחד. זהו המינון הבסיסי לטיפול בדיכאון ובחרדות. עבור OCD המינון הוא גבוה יותר, אפילו כפול. ניתן להעלות את המינון אך ורק בתיאום עם פסיכיאטר ובהמלצתו! בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית