Ocd וחרדות סרוקסט ..

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

30/10/2018 | 05:20 | מאת: אלי

אני בן 40 סובל מocd מחשבתי ללא טקסים ויש לי חרדות במשך 6 שנים נטלתי סרוקסט ופשוט התרופה שינתה את חיי וזה לאחר המון ניסינות של כדורים שלא התאימו לי ופשוט הגבירו את החרדה בתקופה של החצי שנה האחרונה הפסקתי על דעת עצמי את הסרוקסט 20 מג ועכשיו לאחר חצי שנה חזרו לי המחשבות והחרדות לעצמות מאוד חזקות יש חזרתי ליטול שוב את הסרוקסט ופשוט מרגיש פתאום שהיא מגבירה לי את החרדה ונותנת לי אי שקט ומנוח אני נלחם עם זה משהו שלא קרה לי לפני 6 שנים שאלתי האם זה משהו שקורה והאם התרופה כבר לא אפקטבית עבורי או שעלי להמתין עד לחודש ימים אודה לתשובתך

היי אלי, לא כתבת כמה זמן אתה נוטל כרגע את התרופה, והאם התחלת ליטול באופן הדרגתי או בבת אחת את כל המינון. כמובן שלוקח לתרופה זמן להשפיע, וכדאי להמתין כחודש כדי לראות אם יש לה השפעה. אם מתחילים עם המינון המלא ולא בצורה הדרגתית, ייתכנו תופעות לוואי קשות יותר בהתחלה (כמו למשל החרפה בסימפטומים). בנוסף, כשמטפלים ב- OCD באופן תרופתי בלבד, צריך לקחת בחשבון שרוב הסיכויים הם שהסימפטומים יחזרו תקופה מסוימת לאחר הפסקת התרופות. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

31/10/2018 | 06:01 | מאת: אלי

אני נוטל 20 מג סרוקסט שלושה שבעות

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית