הפרעת או סי די ושאר הדברים מסביב

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

13/10/2018 | 23:10 | מאת: אבנרי

שלום טופלתי בעבר ברסיטל וציפרלקס לאו סי די ושתיהן גרמו לי תופעות לא טובות הציפרלקס תחושות לא טובות כמו של חולי והרסיטל עייפות קשה מה עוד אפשר לנסות? 2. אני סובל עקב טראומה מסויימת מיציאת נוזל מהפין כל פעם שאני חווה איזה דבר או מחשבה או ראייה מסוימת האם זו תופעה ידועה ומה ניתן לעשות?

שלום לך, קיימות תרופות רבות מאותה המשפחה של התרופות שכבר ניסית (בעצם מדובר בשתי תרופות כמעט זהות). אני מניחה שהפסיכיאטר יכול לרשום לך תרופות אחרות ממשפחת ה- SSRIs וה- SNRIs. פסיכיאטריה מתבססת על ניסוי וטעייה, כלומר אי אפשר לדעת האם ואיזו תרופה תעזור לך, ומה יקרה עם תופעות הלוואי. לגבי שאלתך השנייה, מציעה לפנות לרופא. קודם כל כדאי לשלול בעיה רפואית. אני מניחה שהוא ינחה אותך מה כדאי לעשות. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית