החמרה במצב הנפשי בשל לחץ נפשי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

25/09/2018 | 13:01 | מאת: מורי

היי שרון,מועדים לשמחה מה שלומך? כרגיל כל פעם שיש לי משהו לעשות הרבה משימות שמלחיצות אותי מתחילות לי המחשבות והפחדים אני חוגגת לילדה יום הולדת ויש לי מלא מלא מה לעשות ואני מתרגשת מזה אז עוד פעם דמיונות ומחשבות שבעקבות בלחץ הנפשי תתפרץ לי סכיזופרניה וופתאום קפץ לי דמיון של דמות מול העניים חונקת ובזמן האחרון אני נתקלת במלא מיקרים של אנשים שפתאום אישפזו אותם בשער מנשה וזה עוד יותר מלחיץ אותי ואני תא יודעת איך להכיל את זה.

היי מורי, מזל טוב לילדה שלך! את יכולה לנסות להיזכר איך הכלת את המחשבות האלה בפעמים הקודמות שהן הופיעו. לדעתי, אם התמודדת איתן עד עכשיו, זה סימן שהכלת אותן ושאת יכולה בהחלט לעשות זאת שוב. בכל פעם שהן מגיעות הן גם חולפות, ואז יש תקופה טובה יותר. אלה דברים שחשוב לזכור על מנת שתרגישי חזקה יותר ומסוגלת להתמודד. חג שמח, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית