או סי די של העדפה מינית

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

24/08/2018 | 13:45 | מאת: לואי

שלום שמי לואי ורוב חיי יש לי ocd שמתבטא בכל מיני מובנים אך לא משפיע ברמה קריטית על אורך החיים..אני מגדיר עצמי כאדם סטרייט אך מספר פעמים בחיי הרגשתי כי משיכתי לנשים נעלמת ומופיעה במקומה משיכה קטנה לגברים המתבטאת בחרדה גדולה ובהתעסקות אובססיבית בנושא.. האובססיה נעלמה לאחר כמה חודשים בכל פעם וחזרתי להיות ״סטרייט״. לפני כחודש קיבלתי שיחה מחבר שסיפר כי נטיותיו המיניות גם לא ברורות וכששמעתי את הסיפור שלו זה החזיר את כל האובססיה לכדמותה. ביום שאחריי משיכתי לנשים נעלה והתחילו חרדות ענק והתעסקות בלתי פוסקת ודיכאון שמה אני גיי.. לאחר חודש ירדה החרדה אך הנטייה המינית לגברים נשארה.. אפשר להגיד שגם האובססיה מתמתנת אך עדיין נשארת סוג של משיכה.. ( לא כמו לנשים ) . אני חושב כמו גיי, מרגיש נשי, חסר בטחון ומשוכנע שאני ב 100% גיי כי עצם המשיכה עצמה פחות נוראית לי אלא שינוי אורך החיים וזה שדבר כזה צץ משום מקום שציפיתי לו. עד היום לא היו לי מערכות יחסים עם גברים אלא רק עם נשים. שאלתי היא האם יש סיכוי ש הocd לקח אותי כזה רחוק חשיבתית ומעשית והרגשתית.. או שאולי אני פשוט גיי?;) דעתכם..

היי לואי, קיים סוג של OCD שקשור בנטייה מינית. הוא נקרא HOCD, מומלץ לקרוא ולהתעניין בנושא כדי לדעת שאתה לא לבד. למעשה, זהו OCD מאוד נפוץ (שרוב האנשים אינם מכירים אותו), ובכל שבוע אני מתוודעת לעוד מקרים. הטיפול דומה לטיפול בכל סוג אחר של OCD. כלומר, בהחלט יש לזה פתרון. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית