פטור מגייס בגלל בעיות ocd ועוד

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

18/02/2018 | 20:50 | מאת: יוסי

יש לי ocd (לוקח ויפאקס במינון 225) וחרדות כלליות (בעבר היו לי התקפי חרדה די רציניים) וגם דיכאון ברמה מינורית פחות או יותר. האם אקבל פטור מהצבא בגין הבעיות הללו?

היי יוסי, באופן כללי, לא מקבלים פטור מהצבא רק בגלל האבחנות האלה. באופן ספציפי, זה תלוי בקב"ן ובפסיכיאטר הצבאי שיבדוק אותך, וכמובן גם בך, עד כמה תתעקש לשרת או לוותר על השירות, וברמת התפקוד שלך. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית