עצות איך להיפטר מאו סי די

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/01/2018 | 17:18 | מאת: מירי

שלום שרון את יכולה לתת לי טיפים איך להיפטר מאו סי די אין לי יכולת ללכת למטפל וכאלה אשמח לעצות אוכל לתרגל בבית

היי מירי, שאלת שאלה מאוד כללית, בלי לפרט שום דבר לגבי עצמך וה- OCD ממנו את סובלת. OCD הוא ספקטרום רחב, הכולל סימפטומים שמאוד משתנים מאדם לאדם. יש צורך להתאים את הטיפול למטופל, ואי אפשר ממש לתת עצות כלליות, בוודאי שלא על רגל אחת. את יכולה לקרוא חומר על הנושא באתר שלי (בכתובת למטה, חפשי את העמוד העוסק ב- OCD). בנוסף, קיימים ספרי עזרה עצמית שאת יכולה לנסות, כמו "להתגבר על מחשבות טורדניות" ו"די לאובססיה". עליי לציין, שזו הפרעה שקשה מאוד להתגבר עליה על ידי עזרה עצמית בלבד, ורוב האנשים מתקשים מאוד לעשות זאת ללא טיפול. אם איכות החיים שלך חשובה לך, כדאי לחשוב איך את יכולה בכל זאת להגיע לטיפול. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית