ocd מחשבות טורדניות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

09/11/2017 | 15:54 | מאת: חיה

שלום יש לי שאלה לאנשים שיש להם ocd יש מחשבות טורדניות האם הם מאמינים למחשבות האלה הרי הם יודעים שמחשבות אלו אינן הגיוניות אז בם מאמינים למחשבות אלה?

היי חיה, האנשים הסובלים מ- OCD אכן יודעים שמחשבותיהם אינם הגיוניות. אולם, הם אינם מוכנים לקחת את הסיכון, ולו הקטן ביותר- גם אם הוא אפסי, שהמחשבה תהיה נכונה. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

10/11/2017 | 07:22 | מאת: חיה

אז הם אינם מאמינים למחשבות הטורדניות?

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית