הקלה משמעותית באובססיבה עם....

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

04/09/2017 | 17:05 | מאת: הילה

הייתן שאני חווה הקלה משמעותית באובססיה עם ריטלין?? עם ריטלין הדחפים ממש לא חזקים. אני מסתדרת יותר חברתית, ההגיון עובד. הרגשה קלה יותר לבצע דברים שקודם שקעתי בהרבה מחשבות שליליות לפני שביצעתי...היה לי חרדה להגיע למקום עם אנשים חדשים שיבחינו בהפרעה...ועם הריטלין אני הולכת משוחררת יותר, לא מתרגשת ולא מתעסקת ייתכן או שזה רק זמני? ייתכן שנפטרתי מהצרה הזו 8 שעות בהם הכדור פועל?

היי הילה, אני לא רופאה, אבל ידוע לי שריטלין דווקא מגביר חרדות ולא מקל עליהן. מניסיוני, ריטלין יכול להחמיר סימפטומים של OCD, ולא שמעתי על מקרים שהוא גרם לפעולה ההפוכה. אני ממליצה להתייעץ עם פסיכיאטר על מנת לבחון את ההשפעה הספציפית שיש לתרופה זו עלייך, ולבדוק האם זהו אכן טיפול שיכול לעזור לך. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית