מחשבות איחולים רעים ליקרים לי מכל

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

26/02/2017 | 09:09 | מאת: מורי

היי שרון שבוע טוב ומבורך אני ממש על סף ייאוש יש לי מחשבות קשות וחמורות שאני מאחלת לטוהר שיקרו לה כל מיני דברים וגן לעוד אנשים לפעמים זה קורה לי. יום שישי חשבתי על זה שלא היה לה חום הרבה זמן היא קמה יום שבת עם חום. כל מיני מחשבות שאני מקללת אותה וכאילו מבקשת מהשם שיקרו לה דברים הכי נוראיים. אתמול התפללתי ובאמצע התפילה עלתה לי מחשבה שאני מבקשת מהשם שבזכות התפילה היא ת.. וכל מצווה שאני עושה זה בשביל זה עכשיו אני מפחדת אפילו התפלל ולהגיד ברכות השחר היא הדבר הכי יקר לי בעולם אני לא יודעת מאיפה הדברים האיומים האלה מגיעים לי למוח אני מפחדת שבעקבות האיחולים והמחשבות שלי באמת יקרה לה משהו

היי מורי, כפי שכתבתי לך פעמים רבות בעבר, אין מה לעשות עם המחשבות האלה, מלבד להמשיך הלאה בחייך ולתת להן להיות. בסופו של דבר הן ידעכו, אני מניחה שתוך כמה ימים כבר תרגישי הרבה יותר טוב. בברכה, שרון לויט, פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com

28/05/2017 | 19:19 | מאת: מכירה מקרוב

הי מורי, אני סובלת גם אני מההפרעה, זה סיוט. אם תרצי לשוחח אני אשמח, אולי זה יקל... [email protected]

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית