ממצא בגוף חבלב לפי בדיקת סיטי פרוטוקול לבלב

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

16/06/2018 | 12:31 | מאת: קליין מריאנה

אצל אימי בת 89 לפני 3 שבועות מצאו בסיטי פרוטוקול גלבלב קשרית 1.6 סם היפטדנסית ללא הרחבת של צינור המרה , בsec opinien מראה ממצא 6 ממ סביבו איזור היפטדנסי הספק ולא ברור... מרקרים ca 19-9 עם ערך של 2.8 וcea גם תקין . תיאבון שמור , אין שינו הרגלי יציאות . תטל חודש ירידה דל המוגלובין מ13.2 ל10.7 עם ברזל 54. עד לפני חודש נטחה טיפול עם eliquis פעמיים ביום כמובן שזה הופסק בגין אירוע הפ. של paf. ירידה במשקל כ2.5 קג. איו חולשה אין עיפות , תפקוד תקין . שער בדיקות מעבדה בגדר הנורמה . וגם בסיטי אין לראות ממצא פטוחוגי נוסך . ברקע אין עודף משקל. סיפור גנטי . אין סכרת ואין עישון. האם לפי תמונה מדובר בתהליך תופס של לבלב?

הי מריאנה, לצערי אי אפשר לענות את התשובה שלך בפורום הזאת. חייבת לראות מומחה בלבל - או כירורג או רופא גסטרו וכדי המשך בירור קרוב לוודי. אבל הרופא יבדוק אותה, הבדיקות דם, הCT עצמו ועובר על כל ההיסטוריה שלה ומחליט איך להתקדם. שהיא תרגיש טוב, ד"ר וייט

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול