אקנה הורמונלי לאחר הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/04/2017 | 20:47 | מאת: דפנה

בת 24.5, בעבר (גיל 15) נטילת רואקוטן אחרי אקנה חריפה בהתבגרות. אחרי רואקוטן שקט עד עכשיו. נטלתי גלולות במשך 5 שנים מגיל 19 והחלטתי להפסיק מטעמי בריאות. 3 חודשים אחרי הפסקת הגלולות התפרצות אקנה (ממקור הורמונלי?) באזור הסנטר וצדי הלחיים בלבד. כך כבר 4 חודשים. מטופלת על ידי דיקור סיני לאיזון הורמונלי שבנתיים מסייע בסידור המחזור אך לא נראות תוצאות בפצעים. האם מומלץ לחזור לסבב שני של רואקוטן גם אם המקור הוא הורמונלי וריכוז הפצעים במקומות ספציפיים בלבד? האם יש פיתרון אחר? (תזונה טבעונית כבר במשך 3 שנים). תודה רבה

יש אופציה לטיפול פוטותרפי

10/02/2018 | 20:17 | מאת: דנית

קורה לי בדיוק אותו דבר. מילה למילה.מה כן עזר לך?

16/03/2019 | 21:11 | מאת: אריאלה

אותו דבר גם אצלי. לא לקחתי רוקוטאן ולא היה לי אקנה לפני הגלולות. עכשיו ארבעה חודשים אחרי שהפסקתי עם הגלולות יש לי אקנה הורמונלי נוראי על הפנים בעיקר בהיקף הפנים. מצאת פתרון כלשהו?

04/10/2019 | 10:48 | מאת: אקנה

היי, כבר כמה חודשים עם אקנה, הפסקתי גלולות אחרי כמה שנים טובות ויצא לי אקנה בצידי הלחיים עד למטה ובסנטר, מה יכול לעזור? שוטפת את הפנים פעמיים ביום עם קרם לחות מינרלי . אודה לתשובה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות