מצב רוח אדיש מופנם לאקטיבי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

12/05/2015 | 02:08 | מאת: אנונימי

חשוב לי לדעת מה של התופעה שאני מתאר ואם יש טיפול תרופתי? אני בחור כבן 20 עם ocd אבל זאת לא הבעיה.. מה שמפריע לי אני רוב היום אדיש מופנם ובקושי מצליח להשתלב בשיחות חוסר באנרגטיות חוסר במרץ.. וזה בכלל לא מה שאני נהנה ממנו... הקטע הוא שבסיטואציות מסוימות אני משתנה (לא בשליטה ולא תמיד) נגיד אם אני ממש מתעצבן מאוד אז אחרי זה אני יכול להיות בן אדם מאוד אקטיבי מרכז הענינים בשיחות מרובות אנשים ובדיוק הפוך מאדיש ומופנם הופך להיות הבן אדם הכי לא ביישן אלא הפוך הטיפוס המצחיק האקטיבי זה שכולם שומעים לו ואנרגטי.. זה קורה לי חא רק שאנח מתעצבן ממש אלא גם נגיד הייתי בטוח שאני יחמיץ משהו ופתאום שוב נהייצי כזה זה לא קורה הרבה וזה לא בשליטה שלי וממש מפריע לי שאנו לא תמיד ככה ושזה לא בשליטתי

שלום לאנונימי אני לא יכולה לאבחן אותך דרך מדיה זו אבל לחפי מה שנשמע לי ישנה הרגשה שאולי יש איזשהו דיכאון סמוי שאתה נמצא בו. במידה ומה שתיארת מפריע לך וגורם לך לקשיים/הסתגרות /המנעות אני מציעה לטפל בבעיה ולפנות לטיפול רגשי ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה