לחץ

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

09/03/2014 | 19:17 | מאת: מאי

היי ליאת, יש לי במסגרת הלימודים סדנאות שהם אני צריכה להציג דברים מול הכיתה, ויושבים במעגל.. אני מאוד נלחצת מזה.. וזה לוקח לי המון אנרגיות כי אני המון חושבת על זה... יש איזשהי דרך להקל על הלחץ? אני מדברת על זה גם בטיפול אבל זה לא עוזר לי.. יש משהו פרקטי שאני יכולה לעשות ? הסדנאות האלה מרגישות לי כמו סוף העולם ואני לא לוקחת תזה בפרופרציה:/

היי מאי ישנן כמה אפשרויות להסתכל על הבעיה ולהתמודד איתה. ללמוד שיטות יותר קוגנטיביות התנהגותיות: דמיון מודרך, הרפיה נשימה מיינדפולנס או גם התבוננות ממקום יותר דינאמי על העניין למשל: מה מעורר באמת חרדה? מדוע חשוב לך "להראות" באופן מסויים? מהן הציפיות שלך מעצמך כשאת מציגה בפני הכיתה ועוד... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה