עייפות וריקנות בשעות הערב המוקדמות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/11/2017 | 16:07 | מאת: לירון

שבת שלום. אני באמצע גיל 40 ובשעות הערב המוקדמות אני חשה ריקנות והעיניים שלי נעצמות מין תחושה של חוסר אנרגיה וחוסר חשק לעשיה אשמח עם תוכלו לתת לי עצה עזרה קטנה מה לעשות בשעות האלה שאהיה יותר חיונית ואנרגטית. תודה רבה שבת נפלאה.

היי תמיד חשוב לבדוק קודם בריאות פיזית. הדיקות דם למשל, או מחסור בתוספי תזונה. ניתן להעזק גם בדיקור אבל זה לא התחום שלי :) מבחינה נפישת להבין האם יש איזי תקופה לחוצה כעת במיוחד? לפעמים שינה רבה חשובה דווקא בתקופה שכזו. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה