ניתוח TVT ללא שום הטבה וחזרה למה שהייתי קודם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

08/03/2019 | 20:14 | מאת: שירן אלמגור

ד"ר פיינר היקר אתה בטח זוכר אותי אני שירן אלמגור זאת שניתחת אותה בניתוח TVT ואחרי הניתוח ללא הטבה

שירן שלום, ניתוח TVT נועד לטפל בדליפת שתן 'במאמץ' (שיעול, עיטוש, צחוק, פעילות ספורטיבית הכרורה בעליית הלחץ הבטני וכו'). בהתווייה זו יעילותו כ-85% על סמך עבודות מחקר איכותיות. כאשר לא מושגת הטבה בעקבות הניתוח יתכנו כמה סיבות אפשריות: או שלא באמת מדובר במנגנון של דליפת שתן במאמץ כפי שאולי חשבנו בתחילה (קיימים מצבים דומים הנובעים מבעייה אחרת הקשורה בתפקוד שלפוחית השתן), או שהטכניקה בה בוצע הניתוח לא היתה מושלמת (גם זה בהחלט יכול לקרות) או שבלי סיבה נראית לעין את באותם אחוזים מועטים בהם על אף התווייה נכונה וטכניקה כירורגית נכונה התוצאה המקווה לא הושגה. על מנת שנבין טוב יותר הצעתי היא שתשובי למרפאה לבדיקה ולהערכה ונתקדם משם. בהחלט קיימים עוד דברים שניתן לעשות כדי לשפר את המצב ואשמח לעזור. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה

11/04/2019 | 18:02 | מאת: שירן

תודה שחזת אליי ויש לי בקשה אלייך וגם שהיא מפריעה לי והיא דבר כזה יש לי צנסתה בשחלה הימנית בקוטר 2.4ססנטימטר והיא עושה לי חיים קשים היאכואבת מאוד ומפריעה לי בחיי היום יום ויש לי בקשה אלייך והיא כמו בפעם הקודמת שלי איתך ועכשיו אני רצינית לגמרי אני רוצה להוריד את הרחם וכולל השחלות ככה לא תיהיה בריחת שתן וגם אני יוכל להנות מחיים שקטים וכמו שהעוזרת שלך אמרה לי בפעם הראשונה שראתה אותי ואני אמרתי שאמא שלי עברה את אותו ניתוח בדיוק והיא אמרה לי שזה נוהג לחזור עם זה עובר בתורשה אז למה תגיד לי למה אני צריכה את כל הבעיות האלה עוד פעם אני אומרת ודורשת אחד ויחד כריתת רחם ושחלות ככה יהיה יותר טוב לי ולכל מי שבא איתי במגע ושוב אני מזכירה לך כמו בפעם הקודמת איני רוצה להביא ילדים לעולם וגם לא להתחתן נקודה סוף פסוק...

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן