תחושת לחץ בשלפוחית. בדיקות תרבית תקינות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

15/01/2019 | 11:39 | מאת: ויס קלרה

לפני 13 שנה אובחנתי כחולה בציסטיטיס כרוני i.c. זה הסתדר היתה לי קצת תכיפות אבל לפני 4 שנים קבלתי דיספפסיה פונקציונלית ומעי רגיז אבדתי 37 קג סןבלת מצרבות קשות סותריי חומצה לא עוזרים וגם העור למטה בוולווה ובפי הטבעת צורב שום משחה לא עוזרת עד עכשיו נעזרתי בסדורל אבל כבר לא עוזר מה אעשה האגשה איומה בשלפוחית לחץ תחושת רטיבות כשאין צריבה אנט עזרתכם

קלרה שלום, אם אכן מדובר בהתלקחות של מחלת ה-Interstitial cystitis הרי שקיימים כמה וכמה טיפולים בין אם תרופתיים ובין אם בהזלפה לשלפוחית השתן או בהזרקה (כגון בוטוקס). כדאי לפנות למרפאה אורוגינקולוגית או אורולוגית המטפלת ב-IC, לעבור הערכת מצב ולהתחיל טיפול בברכה, דר' בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן