Fmf+קוליטיס+אנקילוזיס ספונדליטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

24/08/2019 | 17:15 | מאת: אישתו של חולה fmf+as

היי בעלי מאובחן ב 3 מחלות פעילות. ל fmf הוא לוקח קולכיצין ועדיין חווה התקפים ברמה חודשית, ללקוליטיס ולas הוא לוקח תרופהביולוגית-אילאריס. לא נראה שזה עוזר כלכך. המצב דיי מייאש. בעבר הוא עבר 3 ניתוחים להחלפת מפרקי הירך והכתף.לאחר החלפת מפרק הכתף לא חל שיפור אלא קיימת הגבלה בתנועה וכאבים עזים, המנתח לא המליץ לעבור שוב ניתוח וגם לא להחליך את מפרק הכתך ביד השניה אך כרגע המצב הוא שהוא לא יכול להזיז את 2 הידיים. ממש מוגבל וחווה כאבים קשים. הרופאים המטפלים במילים עדינות אומרים לו להתמודד ואין תרופה שהוא לא ניסה:קוסנטיקס יומירה אנברל רמיקייד סימפוני אילאריס הוא מוגבל בתרופות הביולוגיות מכיוון שיש לו 2 מחלות פעילות ועדיין חווה התקפי fmf, חווה התקפי קוליטיס קשים, והכי נוראהמוגבלות בתזוזה בכתפיים והכאבים העזים בכתפיים, צוואר וגב. סליחה על ההודעה הארוכה אבל אנחנו דיי אובדי עצות, אשמח לעזרה בהולה או כל טיפ שיכול לעזור . תודה רבה.

שלום את מתארת מצב מורכב מאד. נראה שמטפלים בכם רופאים מסורים ורציניים. אילריס אינה תרופה מקובלת לקוליטיס אלא ל FMF. מכיון שעל פי דברייך נוסו תרופות רבות במידה והדבר לא נעשה יש מקום להתייעצות בין מחלקתית ( ראומטולוג ורופא גסטרו כדי להחליט על המשך הטיפול)

מנהל פורום דלקות מפרקים