הפסקת תרופה -GGT גבוה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/06/2019 | 09:39 | מאת: מירו

אני מטופלת בסלזופירין החל מ1.4.19-לאחרונה גיליתי חריגה מהנורמה בבדיקות: GGT- 73,ALK POSPHAT-153 .שאר הבדיקות טובות. האם להפסיק את לקיחת התרופה ואם כן האם יש אופציות אחרות לטפול ?

שלום הפרעה בתפקודי כבד עם סלזופירין יכולה להופיע בשבועות/חודשים הראשונים לנטילת התרופה. בדר"כ לא עלייה ב ALK PHOS . ובדר"כ מופיעה גם פריחה וחום. למען הזהירות הייתי מפסיק את התרופה ומתייעץ עם הראומטולוג/רופא המשפחה ומחדש רק עם אישורם.

מנהל פורום דלקות מפרקים