קיבוע פלטה נשלף אחרי ישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/09/2020 | 20:28 | מאת: רונה

שלום רב,לפני חודש סיימתי טיפול אורטודנטי והאורטודנט שם לי קיבוע מודבק לשיניים ממתכת.הייתי בביקורת לפני כשבוע והוא אמר שצריך גם קיבוע נשלף מפלטה.הוא לקח לי מידות.היום עברתי עקירת שן בינה בקופת חולים רציתי לדעת האם העובדה שעברתי עקירה פוגעת במידות שהאורטודנט לקח לי?ושהפלטה לא תהיה מתאימה בגלל העקירה?

שלום רונה עקירת שן הבינה לא תפגע במידה שעשית. הפלטה תסתיים בשן האחורית האחרונה שתהיה בפה. ניתן לחתוך את הפלטה היכן שהרופא מבקש. בברכה ד" ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים