שן בדרך להיות רקובה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

27/11/2019 | 17:56 | מאת: מאי

יש לי שן תחתונה שיש עליי מקדימה כתם שחור והיא קשה מהשורש אני עוברת עליה עם הלשון והיא כמו ברזל מההתחלה שלה יכולים להחליף לי אותה לשן חדשה?

שלום מאי הייתי ממליץ להבדק אצל רופא שיניים. יתכן והכתם הוא אבנית או שאולי התחלה של עששת-ריכבון. בכל אחד מהמקרים ניתן בטיפול יחסית פשוט להתגבר על בהעיה. טיפול מסוג כתר המכסה את השן עושים במקרה שלא ניתן לתקן באופן יחסי פשוט. בברכה ד''ר צור

05/12/2019 | 21:05 | מאת: מאי

הייתי אצל רופאת שיניים והיא אמרה שזה אבנית ולי זה נראה כמו התחלה של ריקבון. מה קורה אם לא מטפלים תיפול לי השן?

05/12/2019 | 21:13 | מאת: מאי

ואם ככה למה היא לא שמה לי כתר

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים