שינוי הלסת הקדמית

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/05/2019 | 19:04 | מאת: הדר

דר שלום רב, לפני כעשר שנים סיימתי טיפול של יישור שיניים,יש לי פלטה שאני שמה מדי יום לשיניים העליונות ובחלק מהשיניים התחתונות יש ברזל . בשנה האחרונה העילתי המון במשקל (בערך 15 קילו) ויש לי חשש שהלסת העליונה שלי בולטת קדימה . זה דבר שיכול להיות? תודה רבה

שלום אין קשר בין עליה במשקל לבין שינוי עמדת השיניים. יתכן ויש שינויים כללים שמתרחשים עם השנים, כמו שיני בינה שבקעו ,שינוי בשרירים. כמו כן יתכן והפלטה אינה מתאימה הייטב ולכן אינה שומרת טוב. תחזרי לאורתודונט שטיפל בך ותתייעצי איתו

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים