לחץ בשיניים קדמיות רק עם קיבוע

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/09/2018 | 22:07 | מאת: כרמל

ביתי סיימה טיפול אורטודנטי. כרגע רק עם פלטה בלילה וקיבוע למעלה ולמטה. בימים האחרונים כאבו לה מאוד השיניים הקדמיות, באופן יוצא דופן (עד בכי). לא הצלחנו להגיע לאורטודנט. יש לנו תור השבוע. היינו בבדיקה של רופא שיניים שבדק (כולל צילומי שיניים) וסיכם שהכל בסדר. היא לא שמה את הפלטה 3 ימים...קשה לה גם לאכול.... ועדיין מאוד מאוד כואב לה. ביומיים האחרונים, גם נתפס לה הצד השמאלי של הלסת.....(לא יודעת אם זה קשור). נלך לאורטודנט, כמובן, אך האם מוכרות לך התופעות שתיארתי?

שלום כרמל לא ברור אם יש קשר בין שני סוגי הכאב. כל כאב בנפרד מוכר. הכאב בשיניים קדמיות יכול להיות קשור לפלטה שלחצה או לקיבוע שזז, וזאת בהנחה שאין בעיה בשן. הלסת שנתפסת, או לחלופין רגישות בשרירים, יכולים להיות קשורים ללחץ ומתח שהילדה נמצאת שגורם לשריר להתכווץ. תגשו לאורתודונט לבדיקה. מקווה שעזרתי לך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים