מיואש מהתקפי מיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/09/2015 | 13:19 | מאת: דני

שלום ד"ר קוריצקי יקר, אני, בן 40, סובל ממיגרנות קשות כבר מעל 20 שנה. ניסיתי את כל סוגי הטיפולים והכדורים, כולל משככי כאאבים וכדורים מיוחדים למיגרנות (למשל, ריזלט שבגלל שימוש בו הגעתי לבית חולים עקב קוצר נשימה) וכן דיקור. הייתי אצל מיטב הנוירולוגים והמטפלים ברפואה משלימה, וכלום לא עזר (למעט דיקור שהפחית במקצת את מספר ההתקפים). כיום אני סובל מהתקף מיגרנה קשה וממושך (כ-72 שעות) כל ארבעה שבועות בממוצע; איכות החיים שלי דפוקה ומצב הרוח הנפשי שלי ירוד. שאלתי היא האם עוד יש מה לעשות (טיפול בחשמל או כל טיפול אחר שלא ציינתי)? האם אוכל לקבל מרשם רפואי למריחואנה בגלל הכאבים הקשים שלי? תודה מראש על התשובה, דני

שלום דני פנה למומחה לכאבי ראש כל טיפול שעשוי לעזור ילקח בחשבון.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש