טיפול למיגרנה על מה מדובר?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/11/2020 | 21:53 | מאת: מיכל

שלום, נתקלתי באתר של מכבי שמסביר על מכבי בסוף שנכתב בטיפולים: ויסות עצבי נעשה ע״י מכשירים שמגרים את המוח ומערכת העצבים בעזרת גלים אלקטרומגנטיים. טיפול זה יכול להיות אפשרות למטופלים שמעדיפים להימנע מטיפול תרופתי או שהתסמינים שלהם לא מגיבים לטיפול תרופתי. בחלק מהמכשירים ניתן להשתמש בבית וחלקם מצריכים הגעה למרפאה או לבית החולים. אשמח לברר: אילו מכשירים אני יכולה לרכוש לבית? אני ניסיתי טיפול בתרופות נגד דיכאון, תרופות להורדת לחץ דם אסור לי בגלל אסתמה קשה וגם לחץ גם תקין והייתי מעדיפה להמנע מתרופות לאפילפסיה... והאם הטיפול הביולוגי מבוצע בהזרקה בבית או שזה במרפאה? תודה מראש

שלום מיכל, יש בשוק כמה מכשירים שאינם תרופתיים לטיפול בהתקף מיגרנה.פני למרפאה לכאבי ראש או למומחה בתחום. ההזרקה בטיפול ביולוגי היא עצמית ומבוצעת ע"י החולה בכל מקום שנוח לו.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש