כאב ראש התקפי ותחושת כובד בצד ימין

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

03/04/2020 | 17:36 | מאת: מיכל

שלום, בת 23. יש לי כאבי ראש בצד ימין ותחושת כובד. הכבדות מורגשת כל הזמן אבל הכאבים באים במין התקף פתאומי של כמה שניות תחושת לחץ, ואז עובר באותה פתאומיות שהופיע. זה קורה לי מזה חודשיים וכעת בשל המצב חוששת ללכת למרפאה אם אין הכרח. יש לציין שהיו לי בעבר כאבי ראש קלאסיים- כאב במצח, רגישות לאור ורעש כלומר אני יודעת מה זו מיגרנה אך הכאבים האלה שונים ואין רגישות לרעש ואור בכלל.

כאבים קצרי משך כאלה מלווים לעתים כאב יותר ממושך כמעט בכל המקרים אינם מבשרים החמרה או מצב המצריך בירור נוסף, ניתן לטפל בסוג זה של כאבים. אם נורא מציק נסי פניה לנוירולוג ככל שניתן.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש