כאבי רטש ותחושות שמרגישה לאחרונה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/03/2019 | 16:09 | מאת: ליאת

הנני מטופלת בתרופה לאפילפסיה. לאחרונה גם הכדורים בדם נמוכים וגם מרגישה נימול בכל מיני מקומות בגוף :ידיים , רגליים , גב והיום גם בראש האם יש לזה קשר לאפילפסיה להחמרהה ואם לא אז ממה זה יכול לנבוע חוץ מזה יש גםמחולשות סחרחטרות וכאבי ראש וחולשה.

יש תרופות נוגדות אפילפסיה כמו טופמקס (טופיטרים) שעשויות לגרום לנימול כזה במידה ואת לא נוטלת תרופה זו הגורם אחר, נשמע כמו לחץ אולם יש לפנות לנוירולוג שלך ליעוץ.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש