ורטיגו סחרחורות בחילות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/02/2019 | 23:39 | מאת: עדן

היי ד"ר, אני סובלת תקופה מורטיגו. עברתי טיפולי פיזיותרפיה וסטיבולרית שלא עזרו . לקחתי כדורים כמו בטהיסטין/אגיסרק/פראמין וסטונרון. חוץ מפראמין לבחילות לא עזר לי כלום. נתנו לי לנסות כדור מודאל 50mg 1 ליום. רציתי לדעת האם יש תופעות לוואי? אולי ישפיע על הווסת החודשית? אולי השפעות אחרות ותופעות לוואי אחרות? בנוסף, רציתי לדעת אם אני לוקחת את המודאל שהבנתי שזה רק לסחרחורות, כשיש לי בחילות אפדר לשלב גם פראמין? אני בת 30, בריאה בדרכ.

שלום עדן אישית אני לא אוהב השימוש במודל עקב תןפעות לוואי אפשריות לעתים פרקינסוניזת=ם, התיעצי עם רופא המשפחה או נוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש