כאבי ראש על בסיס יום יום

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/02/2019 | 17:12 | מאת: מרינה

שלום דר, בת 35, יש לי כאבי ראש במשך חודשיים קבועים במשך כל היום , בינואר עשיתי סיטי ללא חומר ניגוד בבית חולים (תקין ללא שום ממצא ) היתי פעמיים אצל נוירולוג ( אמר שלא רואה שום בעיה )ופעמיים עברתי בדיקת עניים עם הרחבת עישונים (תקין) הכאבי ראש מתרכזים בצד ימין יותר כאבים שורפים כאלה והמצח וערקה ימנית ,וחשוב לציין שיש ימים שזה כואב יותר ויש פחות! יש בחילות לפעמים , אני מטופלת 3 שבועות באלטרולט מימון 10מג , כן קיים שיפור אבל קטן מאוד , אני תמיד חושבת רק על הכאבי ראש , כל היום בלחץ ובמתח למה יש כאבים ולמה זה לא מרפא ממני ! שאלה אליך דוקטור האם להחליף כדורים ? האם לעשות עוד בדיקות ? או שפשוט להרפות כי עם הסיטי היה תקין אין מקום לדאגה תודה!

שלום מרינה, את מתארת כאב מתמשך בפלג הראש הימני, ניתן לעתים קרובות לטפל בסוג זה של כאב . כדאי לפנות למומחה לכאבי רש לנסות להתאים טיפול כזה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש