לחץ על העיניים אחרי חבלה בראש מחפץ

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

29/01/2019 | 14:35 | מאת: כבי

לפני כשבוע וחצי קיבלתי מכה בראש. מכיוון שהקאתי אח''כ מס' פעמים ומשהו לא ממוקד באישונים הופנתי לחדר במיון. הסי טי היה ללא ממצא חריג ושוחררתי למנוחה של מס' ימים, חזרתי לעבודה. יש לי עדיין סחרחורות ובחילות מידי פעם. מלבד זאת יש לי תחושה של לחץ על העיניים. האם צריך להבדק גם אצל רופא עיניים? יש לציין שיש לי קורטקונוס

שלום כבי, הגורם ככל הנראה אינו ישירות מן העיניים אלא תופעות שלאחר חבלת ראש , מעין זעזוע מוח קטן.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש