כאב ראש בזמן שיעול או התעטשות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/11/2018 | 04:58 | מאת: שני

היי בדרך כלל שאני מקוררת ומצוננת יש לי לחץ בראש שהוא סוג של כאב בעצם. עכשיו התקררתי וכאשר אני מתעטשת אני מרגישה ממש לחץ בראש במיוחד בצדדים אבל באופן בכללי בראש שלפעמים מורגש גם בשיעול מה דעתך לגבי וזה? וכמו שכבר אמרתי על הבחילות מידי פעם,חוסר תאבון לפעמים,סחרחורות,חולשה של יד או רגל לפעמים וכאבי ראש שהיו וחלפו וחוזרים לפעמים אמרת לי שכנראה זה מתוך חרדה ואני באמת מאוד לחוצה שזה דבר רציני,מוטרדת מזה מאוד וחושבת על זה כמעט כל הזמן. מה דעתך על שני המקרים?

בעת צינון שני מורשים חומרים הגורמים לגודש ורגישות יתר לכן התופעה ידועה ואינה מעידה על מצב יוצא דופן.

27/11/2018 | 15:20 | מאת: שני

ומה דעתך על המקרה השני? זה דבר שהגיוני שיקרה מתוך לחץ וחרדה כי אני מוטרדת מזה מאוד?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש