כאב ראש אחורי לוחץ..

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/07/2017 | 16:09 | מאת: גדי

שלום אני ממש אשמח לשמוע תשובה אפילו אם זה רק הערכה כי ברור לי שזה פורום אני אשתל לתת את כול הפרטים האפשריים תודה מראש. -אני בן 25 בריא מטבעי לא שותה ולא מעשן מעולם לא סבלתי מכאב ראש של יותר מחצי יום או יום -בשבועיים האחרונים אני סובל מכאב /לחץ באחורי הראש שלפעמים מקרין לרכות סביב העיינים -אני מרגיש קצת יותר "איטי" ושהעורף צוואר שלי קצת "כבד" -אני טיפה יותר עייף מהרגיל לא יודע אם זה פסיכולוגי או לו אבל אין לי חום או נזלת או תסמינים נוספים ששמתי לב אליהם -פניתי לבית חולים עברתי MRI מוח שיצא תקין.+כולל חומר ניגוד. -עברתי בדיקת דם כללית כול לספירת דם ומדדים לדלקת שיצאו תקינים. -עברתי פונדס בדיקה בעיינים שיצא תקין כלומר שאין לחץ. -בהתייעצות בינהם הרופאים כרגע לא שלחו אותי לדיקור מותני. ולי בגדול יש 2 שאלות -בהנחה שאני כבר שבועיים עם התסמינים הקבועים של הראש בעיקר ומעט הצוואר מה סיכוי שיש לי דלקת קרום המוח??או האם יש סיכוי שיש לי לחץ תוך גולגולתי מוגבר? בהתאם למה שתיארתי לך שעובר עלי עד עכשיו? -ואשמח לשמוע את דעתך על מה כן היית חושב שיש לי בהתאם למה שתיארתי?

שלום גדי הסיכוי לדלקת קרום המוח ללא חום וללא קשיון עורף קליני קלוש ביותר, סביר שיש לך סוג של כאב ראש תעוקתי שהוא הרבה יותר שכיח ואתה "נכנס לסרטים" ולא מקבל תשובות ברורות, פנה לנוירולוג לטיפול בסוג זה של כאב.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש