דיסקציה של האאורטה לאדם הלוקה בשחמת הכבד

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

25/08/2013 | 14:21 | מאת: רחלי

האם ניתן לנתח ולתקן קרע של אב העורקים באדם הלוקה בשחמת הכבד? בבית החולים אליו הובהל החולה, לא הסכימו לנתחו בגלל בעיית הכבד שנתהוותה עקב הפטיטיס סי (עקב עירוי דם בתחילת שנות השמונים). אפשר חולים במצב כזה נותחו והניתוחים הצליחו? תודה מראש.

לרחלי השלומות, שחמת שחמת, עם פגיעה בתיפקודי כבד והכול או רק נוגדנים חיוביים ל Hepatitis C בעברו? ובן כמה החולה? אם יש לו ממש שחמת שלב הכבד עם הפרעות קשות בתפקודיו יש בעייה, וצריך לשקול היטב. אין ביידי מספיק נתונים, את מוזמנת להתייעצות פורמלית עם כול הנתונים. פרופ' סמולינסקי

09/09/2013 | 14:34 | מאת: רחלי

שלום רב לך פרופ' סמולינסקי, לשנה טובה, ובכן, הגבר בן 58 לקה בהםטיטיס סי ב-1982 כאשר קיבל עירוי דם שלא נבדק כראוי, ומאז 7 השנים האחרונות הוגדר כלוקה בשחמת הכבד שלאחרונה התקדמה לדברי פרופ' "צ" אצלו הוא מטופל. אמש שוחרר מבית החולים אומנם, אך הוא מטופל ביתר לחץ דם, מה שלא סבל ממנו מעולם, כמו כן מקבל משתנים. מחר, אסע לבית החולים לקבלת כל הרשומות והדיסקים, וכוכל לתת מידע נוסף , איני יכולה להביאו כיום למקום כל שהוא כי הוא אינו מסוגל ללכת, וזקוק למנוחה כמה שיותר. אהיה בקשר משיהיה לי מידע יותר עדכני, בברכה מרחלי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח