הפטיטיס בי

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

13/01/2010 | 15:30 | מאת: משה

אבא שלי סבל ממחלות קשות של דלקת בכלי הדם חשד לוסקוליטיס וגנר . במסגרת אישפוזו בהדסה ולאחר כ- 15 ביופסיות וניתוחים , ולאחר ששהה באישפוז שבועות נלקחו סרולוגיות וירליות שהדגימו זיהום פעיל בהפטיטיס בי כולל HBV-DNA חיובי . וזיהופ פעיל של ebv . לנו יש חשש כי במהלך הניתוח או הביופסיות נדבק אבא שלי בהפטיטיס בי כי מעולם לא היה לאבא שלי הפטיטיס בי . איך אני יוכול לאשש כי במהלך הניתוח נדבק אבי בהפטיטיס בי והאם יש באפשרותי לקבל חוו"ד לאחר צילום כל התיק הרפואי שלו אצלך? במידה וכן , אשמח לקבל את הטלפון של הקליניקה לתיאום פגישה

15/01/2010 | 18:11 | מאת:

שלום משה זיהום בהפטיטיס B יכול להימשך שנים קודם מבלי שאביך ירגיש בכך וידע על כך אלא אם מתבצעת בדיקת דם המכוונת לנוכחות הנגיף בדם.ניתן לדעת באופן גס מהבדיקות אם מדובר בזיהום נוכחי או ישן.