פתרונות כירורגיים לקרטוקונס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

19/04/2017 | 00:43 | מאת: אביאל

מצורפת תמונה של המיפוי האחרון שעשיתי. עברתי לפני כשנה וחצי CXL בעין שמאל ולפני כשנתיים וחצי CXL בעין ימין. לצערי הרב משקפיים לא עוזרות לי וגם לא עדשות רכות, ניסיתי כשלשה חדשים עדשות קשות וזה היה סיוט, כאבים אדמומיות ודלקות. רציתי לשאול האם השתלת טבעות יכולה לעזור במצב כזה לשפר את הראייה? והאם בכלל ניתן לבצע את הניתוח להשתלת טבעות לאחר ביצוע של CXL? כמו כן האם השתלת עדשה תוך עינית רלוונטית?

שלום רב, עלייך להגיע לבדיקה ועל פי עובי קרנית וקמירות הקרניות והאופטיקה יהיה ניתן לקבוע האם בכלל כדאי לבצע השתלת טבעות .על פי בדיקה אחרונה אף ניתן להחליט האם יש מקום לניתוח שנקרא השתלת עדשות תוך עיניות במקרה זה ניתן לשפר מאוד את הראיה שכן העדשות התוך עיניות נותנות מענה לצילינדר גבוה

מנהלי פורום קרטוקונוס