האם ה-mri מסביר את הכאבים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

15/09/2020 | 19:18 | מאת: אנע

ראשית תודה על זמנך. סובל מכאבים בגב תחתון ועליון, נימול בשוק ימין ובכפות הרגליים וכאבים בבית השחי ובכתף שמאל ובחזה. נשללו בעיות נוירולוגיות, mri מח תקין. Mri עמ"ש צווארי: בלטי דיסק במרבית הגבהים עם היצרות קלה של התעלה. עמ"ש גבי: קיפוזיס גבי, מוקד האדרתי בגוף t12 (לא אונקולוגי) עמ"ש מותני: סקרליזציה של l5, 4 חוליות במראה לומברי, קונוס מטדולרית מסתיים בl1, פיזור שורשים תקין. L3-l4 היפרטרופיה פצטרית L4-l5 בקע דיסק מרכזי מעט אקסצנטרי לימין עם אימפרסיה קלה על השק, לשורש l5 מימין העובר בתעלה. היפרטרופיה פצטרית. בן 50. אודה באם תנחה אותי כיצד עלי להמשיך והאם הכאבים מהם אני סובל מוסברים ב-mri. שנה טובה.

16/09/2020 | 10:04 | מאת: גלית

כדאי גם לבדוק נושא של חוסר סידן ובעייה בצפיפות העצם, מנסיון שלי סידן אמורפי ממש מועיל במקרים של כאבי גב, יש בו הרבה תועלות לגוף, משפר ספיגת סידן, וגם משפר מאוד כאשר יש בעייה של צפיפות עצם, ודלקות בגוף, בהצלחה

MRI (פענוח) אינו מסביר את התלונות, י לפנות לערוצים אחרים, שנה טובה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק