כאבי גב+אגן ללא ממצא מובהק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/02/2020 | 21:54 | מאת: מיקי

שלום לרופא. בת 62 כבר שנתיים עם כאבי אגן +כאב מותני גב תחתון. צד שמאל בלבד.כל הבדיקות של אמאיאר תקינות.אין שחיקת סחוס בכלל. הכאבים הם רק בפעילות,במנוחה לא כואב.יש לציין שאין חסר ניירולוגי ואני מתפקדת כהלכה אבל עם כאב לא מרפה.פני כמה שנים עשיתי סיטי בגלל חשד לקרוהן.ושם היה מצויין שיש ספונדילוליזיס חד צדדי בשמאל. מאחר והרופאים לא מוצאים סיבה לכרב האם יכול להיות שפה טמונה התשובה לכאב ??? יש לציין שהכאבים הם באזור הגלוטאוס מדיה +השריר האגסי ובאזור הטרוכנטר הגדוול.כמו כן הבאבים הם נודדים.אשמח לתשובתך

זו אפשרות. יש לבצע צילום ע"ש צדדי בעמידה בכיפוף ויישור ולהתייעץ עם מומחה. תמיד עדיף לבצע גם MRO ע"ש מותני עם ובלי חומר ניגוד.

MRI

12/02/2020 | 14:34 | מאת: גלית

לפי הנסיון שלי עם מצב דומה כדאי שתעשי בדיקת צפיפות עצם ,ותבררי גם לגבי סידן אמורפי אני משתמשת וזה עוזר לי מאוד

15/02/2020 | 22:08 | מאת: אסתר

אי אפשר לדעת האם חסר סידן לפי בדיקות דם בלבד ממליצה לך בחום לאחר שסבלתי שנים ללכת לעשות בדיקה לצפיפות העצם. לאחר שנים של סבל אני לוקחת סידן אמורפי !! מחולל פלאים ועוזר לכאבים. רפואה שלמה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק