מספר בלט דיסק כאבים בגב ובקרקפת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

31/07/2019 | 16:44 | מאת: תמר

שלום רב שמי תמר ברקע שלי בעיה נורולוגית הפרעת תנועה ועברתי ניתוח כריתת המנגיומיה גידול שפיר בכלי דם לפני כארבע שנים. עקב חבלה בקרקפת עשיתי mriראש שיצא תקין וmr צווארי בממצא נראה ישור הלורוזיס הפיזיולוגי בצוואר סקוליוזיס קמור לשמאל במעבר על שם צווארי גבי אין עדות לתמט או תזוזה חוט השדרה בעובי מבנה ואותות תקינים אותות תקינים ממוח עצם חולייתי ללא האדרה חריגה C2-3 בלט דיסק אחורי מינימלי C3-4 בלט דיסק אחורי קל C4-5 בלט דיסק אחורי קל C5-6 בלט דיסק אחורי קל עם זיזים הבולטים מעט יותר ברצס הספנילי השמאלי. C6-7 ללא בלט דיסק . האם אני צריכה נורוכירוג בגלל הממצא הלא תקין? האם לדעתך לפי פענוח ההדמיה אני צריכה ניתוח?? או שפשוט ללכת לאורתופד עמוד שדרה מחכה לתשובה כל טוב תודה תמר

יש לך כאב המקרין ליד?

01/08/2019 | 18:22 | מאת: תמר

היה לי נימול ביד ויש לי נימול ברגלים מה הטיפול?

03/08/2019 | 15:17 | מאת: תמר

האם לפי פענוח ההדמיה רואים את הכאב בצוואר וגב עליון? אני גם מרגישה נימול ברגליים וכן היה לי בעבר נימול ביד

הממצאים המתוארים סה"כ שפירים. כדאי שתבדק שוב אצל נוירולוג.

הנימולים ברגליים כנראה לא מהצוואר אך עדיף תמיד לגשת למומחה עם הדיסק של ה MRI.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק